HOME
30 JAAR NL
INHOUD
BLADEREN
BESTELLEN
AUTEUR
Het boek 30 JAAR STAGECO is het werk van Geert Vandenbon. Via Pinguin Productions is hij ook de uitgever.

 

AUTEUR
Auteur Geert Vandenbon (°1957) leerde Stageco kennen, in de loop van de jaren 90 via evenementen als de Ronde van Vlaanderen en De Gordel. Hij ontmoette Hedwig voor het eerst tijdens de regeneditie van het Torhout-Werchterfestival in de zomer van 1998. Op 1 januari 1989 stichtte Geert Vandenbon zijn communicatie-eventbureau Pinguin Productions. Klein maar fijn. Koers en muziek zijn twee rode draden door zijn leven. Hij werkte onder meer ruim twintig jaar voor de Ronde van Vlaanderen. Samen met Stageco introduceerde hij de mythische triomfboog aan de aankomst in Ninove.
De Ronde inspireerde ook tot het uitgeven van boeken. Wieler- en voetbalboeken en gaandeweg ook poëzie, een reisboek. De boeken inspireerden om zelf te schrijven: teksten in opdracht, commerciële copy, boekbijdrages, slogans en baselines, wensen, liedjes. Jawel, ook muziek is zijn ding. Geert werkte voor platenfirma's, bouwde sponsorstands op festivals als TW, Pukkelpop, Gentse Feesten … en is een bescheiden gitarist-liedjesmaker. Ook grafisch werk hoort erbij: print, boekenlayouts, cd-artwork, huisstijlen. In 2012 werd het Stageco-logo hertekend en de Stageco-huisstijl opgefrist. In 2010 begon hij heel voorzichtig aan '30 JAAR STAGECO'. Het is nu af.
Contact: Geert Vandenbon • Pinguin Productions bvba Issegem 10 B • 9860 Balegem T. 09-363 84 40 • geert@pinguinproductions.be www.pinguinproductions.be
Terug naar de Stageco website
Terug naar de Pinguin website